» » » Mangera Yvars Architects clouen el cicle de Jornades BIM

Mangera Yvars Architects clouen el cicle de Jornades BIM

Conferència de Mangera Yvars Architects. Acte de cloenda del cicle BIM

El proper dijous 18 de maig de 2017 a les 12h tindrà lloc l’acte de cloenda del cicle BIM. L’acte, organitzat per l’Escola Sert i el Departament d’Internacional del COAC, comptarà amb la presència del Secretari de la Demarcació de Barcelona, Pere Castelltort, que farà un balanç del cicle. A continuació, hi haurà una conferència dels arquitectes Mangera Yvars Architects que ens explicaran com el BIM ha passat a ser la seva eina de treball en totes les seves dimensions. Ens explicaran els projectes del Museu Nacional de Qatar i l’Estadi Nacional de Qatar que serà l’edifici que albergarà la inauguració del Mundial del 2022. En finalitzar se servirà un dinar als assistents.

Sobre Mangera Yvars
El 2007 i després d’estar treballant en difrents despatxos internacionals, Ada Yvars i Ali Mangera van fundar el seu despatx d’arquitectes. Format per un equip de professionals plurinacional, amb seus a Londres i Barcelona, treballa en un ampli context sociocultural i polític. La seva visió de l’arquitectura està marcada per un gran interès en l’urbanisme i la sostenibilitat, és a dir, en l’impacte de l’obra més enllà de l’edifici en sí mateix. En la seva trajectòria han guanyat diversos premis internacionals. Recentment han estat finalistes per al RIBA International Prize i guanyadors del World Architecture Award (AWAF) 2016.

Sobre el Cicle BIM
El Col·legi d’Arquitectes ha organitzat el Cicle de Jornades BIM, una sèrie d’actes que han servit com a punt de trobada entre empreses especialitzades, consultors BIM, estudiants i professionals de l’arquitectura i altres agents del sector.

Al llarg de les diferents jornades, hem comptat amb la participació de diverses empreses de modelatge que, des de la visió d’un arquitecte expert en l’ús de l’eina, han explicat la implementació de processos BIM en diferents projectes. També han intervingut empreses i consultors d’estructures, instal·lacions i amidaments, que han mostrat com funciona el seu software aplicat a aquest nou model de treball.

Les empreses que han col·laborat son: Archicad, Artek, Allplan, VisualARQ, SketchupPro, ITeC, Construsoft, Cype i Aecosim. Així, a través de ponències i demostracions, hem pogut tenir tenir una visió àmplia dels diferents recursos BIM que tenim al nostre abast i, d’aquesta manera, trobar les solucions que s’adaptin millor a les nostres necessitats professionals.

Per assistir-hi, cal inscripció prèvia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.