» » » La Nit dels Museus 2015

La Nit dels Museus 2015

Nit dels Museus 2015

 

Més de vuitanta centres de Barcelona, l’Hospitalet, Badalona, Cornellà, Esplugues, Sant Adrià i Santa Coloma de Gramenet t’obren les portes de franc fins a la matinada. Exposicions, concerts, poesia, dansa, performances, tallers, visites guiades i dramatitzades, contacontes, gastronomia… i activitats per a tota la família!

En aquesta edició, s’hi sumen dos nous centres del Museu d’Història de Barcelona –el MUHBA Domus Avinyó i el MUHBA Oliva Artés–, el Museu de Cultures del Món de Barcelona, la Gran Lògia Provincial de Catalunya, la Muralla Romana Sotstinent Navarro del Servei d’Arqueologia, la Torre de les Aigües del Besòs i la Torre Bellesguard de Gaudí, el Museu Palmero, el Museu d’Història de la Immigració de Catalunya, la colección olorVISUAL, La Casa dels Entremesos, la Col·lecció Opisso de la Fundació Arqueològica Clos i el Museu del Disseny de Barcelona, ja amb totes les col·leccions obertes.

El festival Eat Street, que redefineix el concepte de menjar al carrer, participa a la Nit dels Museus amb una proposta basada en els productes de proximitat a preus assequibles. Al voltant de la plaça de les Glòries, l’oferta dels xefs convidats girarà entorn de la gastronomia d’Euràsia, mentre que a la zona Fòrum es concentraran els estils culinaris propis de les Amèriques.

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa que enguany arriba a l’onzena edició. Més de quatre mil museus de quaranta països obriran les portes als ciutadans la nit del 16 de maig. Nosaltres en formarem part. Participa-hi!

… I si la Nit no ha estat prou llarga per gaudir de totes les propostes, no t’amoïnis: a la Nit dels Museus la segueix el Dia Internacional dels Museus: portes obertes a la majoria dels museus també el diumenge 17 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.