» » » Interative Geographies: paisatges productius a l’àrea metropolitana

Interative Geographies: paisatges productius a l’àrea metropolitana

posted in: Events | 0

L’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC) inaugura una exposició a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) sobre el territori metropolità de Montcada-Besòs a partir dels treballs de final de grau dels alumnes d’arquitectura. Es tracta de 31 projectes que tenen com a objectiu la transformació de l’àrea de Montcada i Reixac.

 interactive geographies

Els projectes han estat dirigits pels arquitectes i professors Alberto Estévez, Miquel Lacasta i Juan Trias de Bes, juntament amb els professors de les àrees tècniques i gràcies a la col·laboració de diferents tècnics de l’Administració pública.

Montcada i Reixac és, avui en dia, un lloc estratègic i la seva condició de pas obligat és, alhora, la força necessària per recuperar un territori que, en lloc de ser considerat un dels patis del darrere de la ciutat de Barcelona, ha de trobar la identitat que li és pròpia a partir de la lògica geogràfica.

La inauguració de l’exposició, titulada “Interative Geographies: paisatges productius a l’àrea metropolitana”, tindrà lloc el 22 de juliol a les 19 h amb una taula rodona en la qual participaran els arquitectes Joan Roig, Daniel Mòdol, Miguel Roldán i Rosa Rull.

L’exposició es podrà visitar del 22 al 29 de juliol a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

http://www.uic.es/ca/actualitat-esarq