» » » CONFERÈNCIA DE FRANCO ZAGARI AL COAC

CONFERÈNCIA DE FRANCO ZAGARI AL COAC

“Paesaggio: A che punto è la notte. Dove come e quando il progetto è lavoro e bellezza” Franco Zagari conferència.

Avui dimecres 31 de gener a les 19 h tindrà lloc al COAC un dels actes previs de la 10a Biennal Europea de Paisatge, que se celebrarà enguany, Franco Zagari  impartirà la conferència “Paesaggio: A che punto è la notte. Dove come e quando il progetto è lavoro e bellezza”.

Franco Zagari és arquitecte, paisatgista i actualment docent per contracte a la Università Sapienza di Roma. Ha estat professor ordinari d’arquitectura del paisatge per la Universitá degli Studi Mediterranea de Raggio Calàbria, on ha estat director i fundador del departament OASI i coordinador del doctorat en arquitectura de parcs, jardins i ordenació del territori. Ha estat investit amb el títol de Chevalier donis arts et lettres, pel Ministeri de Cultura de França el 1998, Premi Europeu Gubbio 2009, President del jurat de la VI Biennal Europea de Paisatge de Barcelona, ​​2010, soci honorari AIAPP 2010, Premiat amb el “Gran Albero del Paesaggio Italià”, 2013, i amb “Romarchitettura Premi alla Cariera vaig donar Architetto”, 2014.

Franco Zagari es autor d’obres i projectes que es poden trobar a Itàlia, França, Escòcia, Geòrgia, Japó i Jordània. És autor a més d’assajos i films, entre ells, “L’architettura del giardino contemporani”, un llibre, una mostra, 6 films RAI, Milano, 1998; “Questo è Paesaggio”, 48 Definizioni, Roma 2006; “Paesaggi de città non città. Franco Zagari, Quattro Progetti di ricerca”, editat per Giovanni Laganà, Melfi, 2012, i un llarg etcètera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.