» » » COAC Lecture. Peter Wilson

COAC Lecture. Peter Wilson

posted in: Events | 0
El dijous 29 de gener se celebra una nova edició del Tribuna COAC, que aquest cop comptarà amb la presència de l’arquitecte Peter Wilson (Bolles + Wilson). La conferència tindrà lloc a la sala d’actes de plaça Nova i Wilson ens parlarà* de la renovació urbana europea.
Peter Wilson
Peter Wilson, nascut a Melbourne, ha estat professor de l’Architectural Association de Londres, la Kunsthochschule Weissensee de Berlín i l’Accademia di Architettura de Mendrisio. Des de 1989 ha col·laborat amb Julia Bolles en diverses obres d’escales diferents amb el seu estudi Bolles + Wilson de Münster. Alguns dels seus projectes han estat seleccionats en el Premi  Mies van der Rohe, com la biblioteca de Münster i el Luxor Theatre de Rotterdam. Actualment estan realitzant el projecte de reordenació urbana de Monteluce a Perugia, que van guanyar l’any 2006 en un concurs internacional i que ha estat guardonat amb la AIA Gold Medal.
Enguany Peter Wilson, juntament amb els arquitectes Cino Zucchi, Margarita Jover, Lene Tranberg, Li Xiangning, el periodista Tony Chapman i el CEO de MPreis, Hansjörg Mölk, forma part del Jurat del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe 2015, que ha recollit un total de 420 propostes d’arquitectura construïdes entre 2013 i 2014.
* La conferència serà en anglès.
Tribuna COAC és una nova proposta del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya que té l’objectiu de facilitar que persones amb responsabilitat i capacitat d’influir i decidir en l’àmbit de l’Arquitectura i l’Urbanisme ens puguin donar a conèixer de primera mà el seu punt de vista, accions i propostes.