» » » COAC Lecture. NÚRIA SALVADÒ

COAC Lecture. NÚRIA SALVADÒ

posted in: Events | 0

CONFERÈNCIA DE NÚRIA SALVADÓ: INTERVALS HABITATS

El proper dijous 29 de gener de 2015 a les 19.30 h tindrà lloc a la Sala d’Actes COAC Tarragona la presentació de la Tesi Doctoral de l’arquitecta Núria Salvadó Aragonès: IH, Intervals Habitats. Aproximacions a l’espai de transició en l’habitatge col·lectiu (1990 – 2006). 

Nuria Salvado

IH és una investigació sobre l’habitant, sobre com ocupa i com viu allò que li oferim. Per fer-ho, s’incorporen als sistemes de treball i d’anàlisi propis de l’àmbit de l’arquitectura aquells que utilitzen els etnògrafs i els antropòlegs per interpretar un determinat comportament social.

IH és una investigació sobre “l’arquitectura de la quotidianitat“ on els protagonistes principals no són els autors dels projectes que es presenten, i en certa manera tampoc no ho són els mateixos projectes, sinó l’habitant i la seva realitat, la seva vida quotidiana, viscuda en un espai molt concret de tots els que ocupa, el que està situat en el límit entre l’interior de la casa i el carrer.

IH pretén tipificar una sèrie de situacions, presentant-les com un catàleg o taxonomia oberta, analitzant-les per tal de desxifrar les lleis que transformen un espai de transició en un espai viscut i ocupat, en un Interval Habitat (IH). A la vegada, es planteja com a objectiu comprovar si aquests espais són capaços de millorar l’habitatge col•lectiu, i fins i tot les nostres ciutats. – See more at: http://www.arquitectes.cat/ca/nuria-salvado-intervals-habitats#sthash.ipuMRpoD.dpuf

Lloc: Sala d’Actes COAC Tarragona

Demarcació: Tarragona

Dia Dijous, 29 gener, 2015

Horari: 19.30 h

– See more at: http://www.arquitectes.cat/ca/nuria-salvado-intervals-habitats#sthash.WwX4dkHP.dpuf