» » » Arquinset’21 Els increïbles anys noranta (1985-2000)

Arquinset’21 Els increïbles anys noranta (1985-2000)

Avui 15 de Novembre continua el cicle de conferències d’Arquinset amb la quarta conferència ‘‘Els increïbles anys 90 (1985-2000)” a carrec de Alfredo Arribas. Arquinset’21 es un cicle de conferències organitzades per ARQUIN-FAD, que, com associació dedicada a la promoció de la qualitat en l’espai arquitectònic, interior i exterior, ha iniciat aquesta historiografia de l’interiorisme a Catalunya a través de 5 conferències.

Des de l’any 2007 l’ARQUIN-FAD organitza l’Arquinset un esdeveniment anual que uneix territori i cultura arquitectòniques amb l’objectiu principal de convertir-se en un punt de trobada entre els professionals de l’arquitectura i l’interiorisme amb la societat, així com de fomentar el debat i sensibilitzar sobre la cultura arquitectònica i d’altres disciplines de l’espai.

La quinzena edició del cicle de conferències Arquinset’21 explorarà el tema de l’interiorisme a Catalunya, des d’un punt de vista historiogràfic i també actual, posant en contraposició i diàleg les realitzacions de l’interiorisme català clàssic i les obres dels interioristes més actuals. Desprès de les 3 trobades anteriors avancem en el temps amb la conferència «Els increíbles anys 90 (1985-2000).  Será l’arquitecte Alfredo Arribas qui ens parli d’aquest període.

L’acte tindrà lloc presencialment amb registre previ obligatori . Per tal de complir el protocol sanitari contra la Covid-19, cada assistent haurà dereservar l’entrada amb les seves dades personals (no s’admetrà la duplicitat d’entrades amb el mateix nom).
Les conferències del cicle es gravaran i seran penjades al canal de Youtube d’ARQUIN-FAD.

Horari: de 19 a 21 h al Centre de Documentació del Museu del Disseny. Plaça de les Glòries Catalanes, 37 planta -1. Barcelona

Registre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.