» » » Arquinset’21: «1968-1975, Correa Milá des de l’usuari»

Arquinset’21: «1968-1975, Correa Milá des de l’usuari»

Avui 8 de novembre es repren el cicle de conferències d’Arquinset amb la tercera conferència ”1968-1975, Correa Milá des de l’usuari” a carrec de Ivan Pomés. Arquinset’21 es un cicle de conferències organitzades per ARQUIN-FAD, que, com associació dedicada a la promoció de la qualitat en l’espai arquitectònic, interior i exterior, ha iniciat aquesta historiografia de l’interiorisme a Catalunya a través de 5 conferències.

Desprès de reflexionar sobre el origen de l’interiorisme i de la influència d’altres països en la configuració de l’arquitectura interior a Catalunya, la tercera conferència ”1968-1975, Correa Milá des de l’usuari” comptarà amb Ivan Pomés, arquitecte i professor, cofundador de l’estudi d’arquitectura i interiorisme Llamazares Pomés Arquitectura.

Restaurant Flash Flash. © Cecilia Diaz Bezt

Federico Correa i Alfonso Milà, són part d’aquella generació que situada entre les grans figures de la primera generació del Moviment Modern a Catalunya i l’actualitat. La seva obra és un reflex de com han interpretat l’herència arquitectònica dels grans mestres de l’arquitectura catalana amb els que varen estar en contacte ,i per tant, ens dóna una idea de com s’ha produït l’evolució de l’arquitectura catalana fins als nostres dies.

De la seva trajectòria professional com arquitectes, destaquen edificis com la Torre Atalaya, la reforma de la Plaça Reial o l’Estadi Olímpic de Barcelona, però també s’ha de destacar la seva vessant d’interioristes, amb projectes com el restaurant Flash-Flash, el restaurant Il Giardinetto o les botigues Furest de Barcelona, tots ells punts de referència a l’historia de l’interiorisme català.

Restaurant Il Giardinetto, Barcelona

La conferència ”1968-1975, Correa Milá des de l’usuari” a carrec de Ivan Pomés tindrá lloc el 08-11-2021 a les 19.00h al Centre de Documentació del Museu del Disseny de Barcelona.

Registre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.