» » » ARQUINSET. Presentació i partit de “Ladrillazo”

ARQUINSET. Presentació i partit de “Ladrillazo”

posted in: Events | 0

El divendres 24 d’octubre a les 12.30h. es presentarà el joc de taula “Ladrillazo” amb una partida oberta per qui es vulgui sumar. Serà el preludi de la trobada que comença aquesta mateixa tarda, on experts en el tema de les ruïnes de la bombolla debatran com crear un mapa de tots aquests cadàvers immobiliaris.

juego-ladrillazo-baraja

“Ladrillazo” és un joc de taula que narra la bombolla immobiliària espanyola de principis del segle XXI. Els jugadors, en paper de aconseguidors o intermediaris, manegen cartes que representen als actors de la bombolla: polítics, constructors, mitjans de comunicació… que han de combinar per dur a terme projectes d’infraestructures o habitatges. Totes les cartes representen persones, empreses, territoris, esdeveniments o projectes que han existit realment, de coneixement públic i documentats en premsa.
“Ladrillazo” està actualment en fase de desenvolupament, en previsió de llançament comercial per a principis de 2015. Poden jugar de dos a sis persones, idealment de tres a cinc, i les partides duren entre una i dues hores una vegada apresos els rudiments.

Divendres 24 d’octubre. 12.30-14.00h.
Lloc: Arquinfad
Pl. de les Glòries, 37-38 planta -1 (Edifici Disseny Hub Barcelona)
08018 Barcelona.
Horari: 12.30h.-14.00h.