» » » Arquinset: «L’interiorisme a Catalunya avui (2000-2020)»

Arquinset: «L’interiorisme a Catalunya avui (2000-2020)»

La sèrie de conferències Arquinset 2021, organitzades per ARQUIN-FAD, arriba a la seva fi. Han estat 5 conferències en les que s’ha explorat el tema de l’interiorisme a Catalunya intentant posar de relleu els seus orígens, el seu passat més gloriós, les fases d’experimentacions i aportacions i, finalment, les obres de consolidació de la disciplina ja ben entrat el segle XXI. I volem fer-ho, com sempre, amb una mirada posada en les obres guardonades amb el Premi FAD d’Interiorisme des del 1958 fins a avui.

Arquinset’21 es un cicle de conferències organitzades per ARQUIN-FAD, que, com associació dedicada a la promoció de la qualitat en l’espai arquitectònic, interior i exterior, ha iniciat aquesta historiografia de l’interiorisme a Catalunya a través de 5 conferències.

La quinzena edició del cicle de conferències Arquinset’21 explorarà el tema de l’interiorisme a Catalunya, des d’un punt de vista historiogràfic i també actual, posant en contraposició i diàleg les realitzacions de l’interiorisme català clàssic i les obres dels interioristes més actuals. Desprès de les 4 trobades anteriors tanquem el cicle amb la conferència «L’interiorisme a Catalunya avui (2000-2020)» a càrrec de Tomàs López, interiorista , professor i fundador de l’estudi Tomàs López DESIGN.

Des de l’any 2007 l’ARQUIN-FAD organitza l’Arquinset un esdeveniment anual que uneix territori i cultura arquitectòniques amb l’objectiu principal de convertir-se en un punt de trobada entre els professionals de l’arquitectura i l’interiorisme amb la societat, així com de fomentar el debat i sensibilitzar sobre la cultura arquitectònica i d’altres disciplines de l’espai.

L’acte tindrà lloc presencialment amb registre previ obligatori . Per tal de complir el protocol sanitari contra la Covid-19, cada assistent haurà dereservar l’entrada amb les seves dades personals (no s’admetrà la duplicitat d’entrades amb el mateix nom).
Les conferències del cicle es gravaran i seran penjades al canal de Youtube d’ARQUIN-FAD.

Horari: de 19 a 21 h al Centre de Documentació del Museu del Disseny. Plaça de les Glòries Catalanes, 37 planta -1. Barcelona

Registre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.