» » » 26.000 metres quadrats per a les persones a Sant Antoni

26.000 metres quadrats per a les persones a Sant Antoni

El barri de Sant Antoni recuperarà 26.000 metres quadrats per a les persones.

El 2019, els veïns i veïnes de Sant Antoni hauran recuperat 26.000 metres quadrats que ara es destinen als vehicles per a usos ciutadans.

És l’horitzó marcat al programa Superilles per a un dels barris més densos de la ciutat. S’implantara d’acord amb un procés de participació dut a terme amb el veïnat.

El primer pas és la transformació de la cruïlla dels carrers Comte de Borrell i Tamarit, en una gran plaça pública de més de 10.000 metres quadrats.

Les actuacions prioritzaran els espais d’estada i de lleure, incrementant-ne el verd urbà enfront de la mobilitat privada. De fet, aquest és el criteri que regeix totes les intervencions que es duran a terme al barri.

Tal com ha assegurat la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz: “La ciutat exigeix una redistribució democràtica de l’espai disponible, reduint el trànsit dels vehicles més contaminants, per donar cobertura a les necessitats del veïnat”.

El Mercat de Sant Antoni, una oportunitat per al barri.

La segona fase de la intervenció actuarà sobre els espais contigus a l’edifici del mercat, que també esdevindran places d’ús ciutadà amb una superfície total de 6.000 metres quadrats.

D’altra banda, el Mercat de Sant Antoni entra en els darrers sis mesos d’obres amb l’adequació dels entorns i la construcció de les marquesines que envoltaran l’edifici i que serviran de seu per al mercat dominical de llibres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.